Головна » Наші проекти » ЯпонаХата
ЯпонаХата
Харчова
Управлінський облік
6 міс
Ціль проекту

Суші з розумом – Управлінський облік в ресторанному бізнесі

  • Мережа закладів ЯпонаХата – це ресторани і фуд-корти в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Івано-Франківську. Страви у виконанні майстрів-кулінарів перенесуть відвідувачів в справжню атмосферу Японії.

Опис продукта

Завдання по автоматизації підприємства на базі «1С:Підприємство Управління Виробничо Підприємством» (УПП) були:

  1. Інтеграція УВП і R-keeper отримуємо. З чеків і карт лояльності клієнт, можливо відслідковувати:
  • -Продажі по картах лояльності
  • -Продажу за часом
  • -Середній чек, середній чек на гостя
  • -Кількість гостей
  • -Дохід на чол / год закладів
  • -Кількість чеків на чол / години
  • -Кількість посадок
  • -Кількість обертаються місць
  • -Кількість обертаються місць в день
  • -Дохід на 1 посадочне місце (грн.)
  1. Розрахунок собівартості – виробництво і розрахунок витрат
  • 1.Багатопередільне виробництво (зборка, розбирання)
  • 2.Випуск напівфабрикатів на інші підрозділи
  • 3.Розрахунок собівартості в розрізі напрямів діяльності (ресторан, доставка)
  • 4.Дуже складний розподіл загальновиробничих витрат
  1. Управлінська звітність  P&L

P&L складається з більш ніж 400 статей. P&L формується в розрізі:

  • -Проектів (різні ресторанні мережі)
  • -Бізнес одиниці (ресторани)
  • -Напрямків діяльності (ресторан, доставка)
  • -Підрозділів (продажу, виробництво, адміністрація)
  1. CashFlow
  • Плановані надходження грошових коштів
  • Фактичні надходження плановані витрати
  • Фактичні витрати Касові розриви
Отримані результати