Головна » Наші проекти » ЯпонаХата
ЯпонаХата
Харчова
Управлінський облік
6 міс
Ціль проекту

Суші з розумом – Управлінський облік в ресторанному бізнесі

  • Мережа закладів ЯпонаХата – це ресторани і фуд-корти в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Івано-Франківську. Страви у виконанні майстрів-кулінарів перенесуть відвідувачів в справжню атмосферу Японії.

Опис продукта

Завдання по автоматизації підприємства на базі «1С:Підприємство Управління Виробничо Підприємством» (УПП) були:

  1. Інтеграція 1С:УПП і R-keeper отримуємо. З чеків і карт лояльності клієнт, можливо відслідковувати:

    -Продажі по картах лояльності -Продажу за часом -Середній чек, середній чек на гостя -Кількість гостей -Дохід на чол / год закладів -Кількість чеків на чол / години -Кількість посадок -Кількість обертаються місць -Кількість обертаються місць в день -Дохід на 1 посадочне місце (грн.)

  2. Розрахунок собівартості – виробництво і розрахунок витрат 1.Багатопередільне виробництво (зборка, розбирання) 2.Випуск напівфабрикатів на інші підрозділи 3.Розрахунок собівартості в розрізі напрямів діяльності (ресторан, доставка) 4.Дуже складний розподіл загальновиробничих витрат

  3. Управлінська звітність  P&L

    P&L складається з більш ніж 400 статей. P&L формується в розрізі: -Проектів (різні ресторанні мережі) -Бізнес одиниці (ресторани) -Напрямків діяльності (ресторан, доставка) -Підрозділів (продажу, виробництво, адміністрація)

  4. CashFlow

    Плановані надходження грошових коштів
    Фактичні надходження плановані витрати
    Фактичні витрати
    Касові розриви

Отримані результати